Ciorbă de peşte (macrou)

Printeaza

O reteta delicioasa de ciorba: macrou, telina, rosii, ardei gras, morcov, ceapa, arpagic, cartofi, pasta de tomate, bors, ulei, sare, piper, marar, ardei iute.

Ingrediente:Ciorbă de peşte (macrou)

  • un kilogram macrou
  • o ţelină mică
  • 5 roşii, un ardei gras verde
  • un morcov
  • o ceapă
  • 200 g arpagic
  • doi cartofi
  • o lingură de pastă de tomate
  • 300 ml borş
  • 75 ml ulei de floarea-soarelui
  • sare
  • piper
  • mărar
  • ardei iute

Mod de preparare:

Macroul se curăţă, se eviscerează, se taie bucăţi potrivit de mari, se presară de sare şi se introduce la rece pentru 30 de minute. Morcovul şi ţelina se curăţă de coajă, se spală, se dau pe răzătoarea cu ochiuri mari sau se taie cubuleţe. Ceapa şi arpagicul se curăţă de foi, se spală şi se călesc în uleiul de floarea-soarelui până devin sticloase.

Se adaugă legumele rase, se călesc încă cinci minute şi se pun într-o oală cu trei litri de apă. Când legumele sunt aproape fierte se adaugă sare şi piper după gust cartofii curăţaţi de coajă şi tăiaţi cuburi.

Se fierb zece minute, se presară ardeiul gras tăiat felii, roşiile date pe râzătoare şi pasta de tomate. Se adaugă bucăţile de macrou, borşul şi se fierbe la foc mic 15 minute.

Ciorbă de peşte

Ciorbă de peşte (macrou)

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ciorba de peste macrou
  • ciorba de macrou
  • reteta ciorba de peste macrou
  • bors de peste macrou

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.