Flori cu pătrunjel şi roşii uscate
PrinteazaO reteta delicioasa de flori cu: faina, parmezan, branza de vaci, oua, rosii uscate, patrunjel verde, ceapa verde, praf de copt, sare, piper, unt, sos de rosii picant, rosii.
- 130 g făină
- 50 g parmezan
- 125 g brânză de vaci
- două ouă
- 100 g roşii uscate în ulei
- o lingură de pătrunjel verde tocat
- două fire ceapă verde
- jumătate de pliculeţ praf de copt
- sare
- piper
- unt
- sos de roşii picant
- roşii
Mod de preparare:
Intr-un bol se amestecă făina cu praful de copt, parmezanul dat pe râzătoare, sare şi piper după gust. O într-un bol separat se mixează ouăle până îşi dublează volumul, se adaugă brânza de vaci, ceapa verde tocată mărunt, pătrunjelul tocat, roşiile uscate scurse de ulei şi tocate mărunt.
Se adaugă ingredientele uscate, se mixează la viteză mică până se încorporează toate ingredientele, apoi se mixează la viteza maximă până rezultă o compoziţie omogenă.
Se lasă să stea cinci minute, se ung cu unt forme de brioşe, se toarnă compoziţia şi se introduc în cuptorul încins.Se coc la foc potrivit circa 25 de minute, se scot pe un grătar de bucătărie şi se lasă să se răcească cinci minute.
Flori cu pătrunjel şi roşii uscate
Pofta buna!