Rulada din carne de miel cu spanac

Printeaza

O reteta de rulada din carne de miel cu spanac din: carne tocata de miel, ficatei, orez, oua, ceapa, menta si piure de spanac.

Ingrediente:Rulada din carne de miel cu spanac

  • 500 g carne tocată de miel
  • 200 g ficăţei
  • 100 g orez
  • 4 ouă
  • 1 ceapă
  • mentă tocată
  • 300 g piure de spanac

 

Mod de preparare:

Fierbe orezul, căleşte ceapa, pune ficăţeii la înăbuşit. Când sunt gata, dă ficăţeii prin maşina de tocat şi amestecă-i cu ceapa, orezul, carnea tocată şi două ouă. Pe celelalte, fierbe-le tari. Amestecă tocătura cu mâna ca să se omogenizeze.

La sfârşit, adaugă sare, mentă şi piper măcinat şi omogenizează din nou. Lasă tocătura la frigider 20 de minute. Intinde-o apoi pe o bucată de folie de plastic, ca pe o foaie de 1 -2 cm grosime. întinde şi spanacul, dar nu până în margine, şi pune în mijloc cele două ouă fierte şi curăţate.

Unge cu grăsime o formă de chec. Rulează carnea cu ajutorul foliei, pune-o în forma de chec şi bag-o în cuptorul încins, la foc potrivit, pentru 35-40 de minute.

Rulada din carne de miel cu spanac

Rulada din carne de miel cu spanac

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.