Spumă de iaurt pe piersici marinate, cu coacăze
PrinteazaO reteta de spuma de iaurt pe piersici maeinate, cu coacaze din: inghetata de iaurt, lapte, gheata, piersica, zahar brun si coacaze.
- 150 g inghetata de iaurt
- 100 ml lapte proaspat integral
- 2-3 cuburi de gheata
- 1 piersica bine coapte
- 1 lingurita zeama de lamaie
- 1 lingurita zahar brun
pentru decor:
- 2 ciorchini mici de coacaze
Mod de preparare:
Stropeşte-le cu zeama de lămâie şi presară-le cu zahăr brun. Amestecă şi lasă-le circa 20 de minute în frigider să se marineze. Pune în vasul blenderului îngheţata de iaurt, laptele integral şi cuburile de gheaţă sparte şi mixează-le 1 minut ca să obţii o compoziţie spumoasă.
Pune cuburile de piersică pe fundul paharelor şi toarnă deasupra spuma de iaurt. Decorează cu ciorchinii de coacăze si serveste imediat.