Drob de miel pane

Printeaza

O reteta de drob de miel pane din: organe de miel, oua, verdeata, faina, pesmet si ou.

Ingrediente:Drob de miel pane

  • 500 g organe de miel
  • 3 oua
  • verdeata: o jumatate de legatura de marar, o jumatate de legatura de patrunjel, o legatura de ceapa
  • 3 linguri de faina alba
  • 3 linguri de pesmet
  • 1 ou pentru batut

 

Mod de preparare:

Fierbe organele în apă cu sare timp de 50 de minute, lasă-le la răcit, apoi toacă-le la maşina de tocat. Adaugă sare, piper, ouăle şi verdeaţa tocată mărunt.

Formează chifteluţe pe care dă-le prin făină, prin oul bătut şi prin pesmet, după care prăjeşte-le în ulei încins. Serveşte-le calde sau reci.

Drob de miel pane

Drob de miel pane

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • drob de miel moldovenesc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.