Ardei umpluţi cu legume
PrinteazaO reteta delicioasa de ardei umpluti cu: ciuperci, orez, ceapa, bulion, sare, piper, ulei, patrunjel verde.
- 8 ardei graşi
- 100 g ciuperci
- 50 g orez
- o ceapă
- o cutie de roşii în bulion sau 3 linguri de bulion
- sare
- piper
- ulei
- pătrunjel verde
Mod de preparare:
Ceapa se toacă şi se căleşte în ulei, se adaugă ciupercile tăiate, orezul (spălat). Când ceapa devine sticloasă se stinge cu o lingură de apă şi se lasă să fiarbă până se înmoaie orezul. Când acesta s-a fiert se stinge focul, se adaugă pătrunjelul tocat fin şi cu acest amestec se umplu ardeii.
Se pun într-o cratiţă, se toacă roşiile şi se toarnă peste ardei împreună cu bulionul. Se pune apă atât cât să se acopere ardeii, se aşază un capac peste cratiţă şi se dă la cuptor.
Ardei umpluţi cu legume
Pofta buna!