Ciorba de pui cu legume si paste
PrinteazaO reteta de ciorba de pui cu legume si paste din: morcovi, patrunjel, telina, ceapa, paste fainoase, piept de pui, ulei, leustean, patrunjel, sare, bulion si ulei.
- doi morcovi
- o rădăcină de pătrunjel
- o jumătate de rădăcină de ţelină
- două cepe
- o mâană de paste făinoase
- un piept de pui
- 2-3 linguri de ulei
- leuştean şi pătrunjel
- 500 ml borş
- sare
- bulion
- două linguri de ulei
Mod de preparare:
Se fierbe pieptul de pui într-o oală cu un litru de apă. Separat se curăţă zarzavatul şi se toacă mărunt după gust şi se căleşte în puţin ulei. După ce a fiert pieptul de pui se scoate şi se împarte în bucăţi, se pune la loc în oala cu zarzavatul călit bine şi pastele făinoase şi se lasă să fiarbă.
Când sunt gata, se adaugă borş şi bulion, apoi se mai dă o dată în clocot. După ce ai stins focul, pune verdeaţa şi sarea, după gust.
Ciorba de pui cu legume
Pofta buna!
Incoming search terms:
- ciorba de macaroane
- ciorba de pui cu paste
- ciorba cu macaroane
- ciorba de macaroane cu bulion
Este o ciorba simpal si buna in acelasi timp