Miel invelit in prosciutto la cuptor
PrinteazaO reteta de miel invelit in prosciutto la cuptor din: muschi de miel, spanac, pesto de busuioc, rosii uscate si prosciutto.
- 1 kg muschi de miel
- 300 grame spanac
- 50 grame pesto de busuioc
- 50 grame rosii uscate tocate
- 200 grame prosciutto
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la 200 de grade. Unge o tava cu ulei de masline. Fierbe putin spanacul si apoi scurge bine. Intr-un bol amesteca spanacul cu pesto si rosiile uscate, pana obtii un piure. Unge apoi muschiul de miel cu acest sos. Inveleste apoi totul in prosciutto.
Aseaza carnea in tava si da la cuptor pentru o ora. Inainte de a felia si servi lasa carnea sa se odihneasca 20 de minute. In acest fel isi va pastra sucurile, iar carnea va fi mai frageda.
Mielul invelit in prosciutto la cuptor se serveste cu diverse salate si garnituri din legume.
Miel invelit in prosciutto la cuptor
Pofta buna!