Pui cu lapte de cocos şi orez

Printeaza

O reteta de pui cu lapte de cocos si orez din: piept de pui, curry, lapte de cocos, sos de soia, orez, fulgi de cocos, sare, piper si limette.

Ingrediente:Pui cu lapte de cocos şi orez

  • 1 piept de pui tăiat cuburi
  • 2 linguriţe de curry
  • 250 ml lapte de cocos
  • 2 linguri de sos soia
  • 200 grame orez în două culori
  • 1 plic de fulgi din cocos
  • sare
  • piper
  • 1 limette

 

Mod de preparare:

Primul pas este să se pregătească o marinată din lapte de cocos, curry şi sos de soia în care se introduc bucăţile de pui. Această combinaţie se lasă la rece, în frigider, câteva ore. Carnea de pui marinată, scoasă din sos, se dă prin fulgii de cocos, care apoi se pun din nou în marinată.

Preparatul astfel obţinut se bagă la cuptor, unde se lasă până când sosul se îngroaşă şi carnea se pătrunde. Ca şi garnitură, la acest fel de mâncare, se foloseşte orezul în două culori, fiert.

Pui cu lapte de cocos şi orez

Pui cu lapte de cocos şi orez

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.