Boeuf Bourguignon cu garnitura de ciuperci, bacon si crutoane

Printeaza

O reteta delicioasa de carne de vita cu: vin rosu, morcov, ceapa rosie, ulei, concentrat de vita, cimbru, foi de dafin, telina frunze, pasta de tomate, ciuperci, bacon, paine toast.

Ingrediente:Boeuf Bourguignon cu garnitura de ciuperci, bacon si crutoane

  • 180g carne de vită
  • 100ml vin roşu
  • 50g morcov
  • 30g ceapă roşie
  • 10ml ulei de floarea soarelui
  • concentrat de vită (demi-glace)
  • 10g cimbru
  • foi de dafin
  • ţelină frunze
  • 40g pastă de tomate
  • 10g ciuperci
  • 10 g bacon
  • 10g toast

Mod de preparare:

Carnea de vită se taie cuburi şi se marinează în vin roşu cu: ceapă, morcovi, cimbru şi foi de dafin timp de 12 -24 ore.

Se scoate carnea din marinată, se soteaza în ulei împreună cu legumele, se deglasează cu vin roşu şi marinada, se reduce, se adaug şi demi-glace, pasta de tomate, se îngroaşă şi se asezonează.

Se serveste cu garnitura de ciuperci, bacon, crutoane din toast si ceapa.

Boeuf Bourguignon cu garnitura de ciuperci, bacon si crutoane

Boeuf Bourguignon cu garnitura de ciuperci, bacon si crutoane

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.