Boeuf Bourguignon cu garnitura de ciuperci, bacon si crutoane
PrinteazaO reteta delicioasa de carne de vita cu: vin rosu, morcov, ceapa rosie, ulei, concentrat de vita, cimbru, foi de dafin, telina frunze, pasta de tomate, ciuperci, bacon, paine toast.
- 180g carne de vită
- 100ml vin roşu
- 50g morcov
- 30g ceapă roşie
- 10ml ulei de floarea soarelui
- concentrat de vită (demi-glace)
- 10g cimbru
- foi de dafin
- ţelină frunze
- 40g pastă de tomate
- 10g ciuperci
- 10 g bacon
- 10g toast
Mod de preparare:
Carnea de vită se taie cuburi şi se marinează în vin roşu cu: ceapă, morcovi, cimbru şi foi de dafin timp de 12 -24 ore.
Se scoate carnea din marinată, se soteaza în ulei împreună cu legumele, se deglasează cu vin roşu şi marinada, se reduce, se adaug şi demi-glace, pasta de tomate, se îngroaşă şi se asezonează.
Se serveste cu garnitura de ciuperci, bacon, crutoane din toast si ceapa.
Boeuf Bourguignon cu garnitura de ciuperci, bacon si crutoane
Pofta buna!