Legume la cuptor cu cascaval si sos de rosii din: vânătă, dovlecel, ceapă, ardei gras, pătrunjel, sare, piper, cascaval, ulei, suc de rosii. Ingrediente: 1 vânătă 1 dovlecel 1 ceapă 1 ardei gras pătrunjel sare piper caşcaval ras ulei 3 linguri suc de roşii Mod de preparare: Speli legumele, iar ardeiului îi elimini seminţele şi, cotorul. Toci pătrunjelul. […]
Sos de rosii cu oregano din: ulei de măsline, ceapa, usturoi, piure de rosii, rosii, oregano. Ingrediente: 1 lingură ulei de măsline 2 cepe 2 căţei de usturoi 1 lingură piure de roşii 800 g de roşii din conservă 1 linguriţă de oregano Mod de preparare: Incinge într-o cratiţă 1 lingură ulei de măsline şi […]
Pui cu sos de rosii si patrunjel din: piept de pui, ceapa, usturoi, rosii, bulion, boia, sare, piper, ulei. Ingrediente: 2 piepţi de pui cu os 2 cepe mici 2-3 căţei de usturoi ardei gras 1 cutie roşii tocate în bulion 2 linguri bulion 1 linguriţă rasă boia iute sare piper ulei Mod de […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.