Sos Salsa
PrinteazaO reteta de sos salsa din: rosii, ceapa, frunze de coriandru, usturoi, zeama de lamaie, ardie iute si sare.
- 4 roşii mari, tocate mărunt
- 1 ceapă, tocată mărunt
- 1/2 ceaşcă frunze de coriandru tocate
- 3 căţei de usturoi pisaţi
- 1 lingură zeamă de lămâie
- 1 ardei iute
- sare după gust
Mod de preparare:
Într-un bol, amestecă roşiile, ceapa, coriandrul, usturoiul, zeama de lămâie şi sărează după gust. Amestecă bine, pentru ca toate ingredientele să fie repartizate uniform. Adaugă câteva felii de ardei iute, în funcţie de cât de picantă doreşti să fie.
Nu adăuga mult odată, ci pune treptat, amestecă şi apoi gustă, ca să te asiguri că nu devine prea iute. Acopera salsa şi pune-o la frigider, pentru a fi uşor rece. Se serveşte cu chipsuri tortilla sau nachos.
Sos Salsa
Pofta buna!
Incoming search terms:
- sos salsa picant