Sufleu de paste cu somon

Printeaza

O reteta de sufleu de paste cu somon din: broccoli, sare, paste, file de somon, rosii conservate in ulei, oua, smantana, lapte, cascaval, capere si piper.

Ingrediente:Sufleu de paste cu somon

  • 500 g broccoli
  • sare
  • 400 g paste scurte
  • 400 g file de somon
  • 50 g rosii conservate in ulei
  • 4 oua
  • 300 g smantana
  • 200 ml lapte degresat (1,5%)
  • 75 g cascaval ras
  • 1 lingura capere
  • piper

 

Mod de preparare:

Se despart buchetelele de broccoli si se fierb in apa cu sare circa 3 minute. Se fierb si pastele in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj, circa 5 minute. Se trec prin jet de apa rece si se lasa sa se scurga.

Se incinge cuptorul la 200C. Se spala somonul putin cu apa rece, se sterge bine si se taie cuburi. Se lasa sa se scurga rosiile si apoi se toaca. Se bat ouale cu smantana si lapte. Se adauga cascavalul, caperele si rosiile; se sare si se pipereaza.

Se amestecă pastele cu broccoli şi somon şi se aşază într-o formă unsă. Se repartizează deasupra un stat uniform din compoziţia de ouă şi se mai coace sufleul cca 30 min. Se or­nează cu busuioc.

Sufleu de paste cu somon

Sufleu de paste cu somon

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Alessia Mantea

    Bun sufleul asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.