Sufleu de paste cu somon
PrinteazaO reteta de sufleu de paste cu somon din: broccoli, sare, paste, file de somon, rosii conservate in ulei, oua, smantana, lapte, cascaval, capere si piper.
- 500 g broccoli
- sare
- 400 g paste scurte
- 400 g file de somon
- 50 g rosii conservate in ulei
- 4 oua
- 300 g smantana
- 200 ml lapte degresat (1,5%)
- 75 g cascaval ras
- 1 lingura capere
- piper
Mod de preparare:
Se despart buchetelele de broccoli si se fierb in apa cu sare circa 3 minute. Se fierb si pastele in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj, circa 5 minute. Se trec prin jet de apa rece si se lasa sa se scurga.
Se incinge cuptorul la 200C. Se spala somonul putin cu apa rece, se sterge bine si se taie cuburi. Se lasa sa se scurga rosiile si apoi se toaca. Se bat ouale cu smantana si lapte. Se adauga cascavalul, caperele si rosiile; se sare si se pipereaza.
Se amestecă pastele cu broccoli şi somon şi se aşază într-o formă unsă. Se repartizează deasupra un stat uniform din compoziţia de ouă şi se mai coace sufleul cca 30 min. Se ornează cu busuioc.
Sufleu de paste cu somon
Pofta buna!
Bun sufleul asta