Macrou cu paste şi spanac

Printeaza

O reteta delicioasa de macrou cu: paste, spanac, ardei gras, lamaie, patrunjel, usturoi, suc de rosii, pasta de tomate, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Macrou cu paste şi spanac

  • 4 trunchiuri de macrou
  • 400 g paste
  • 200 g spanac
  • doi ardei graşi
  • o lămâie
  • o legătură de pătrunjel
  • 5 căţei de usturoi
  • 200 ml suc de roşii
  • o lingură cu pastă de tomate
  • ulei de floarea-soarelui
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Usturoiul se curăţă de foi, se spală, se toacă mărunt şi se pune într-un castron cu sare şi piper după gust. Se adaugă pătrun­jelul spălat şi tocat, două linguri cu suc de lămâie şi trei linguri cu ulei.

Se amestecă toate ingredien­tele, se umplu trunchiurile de macrou crestate în două, se aşază într-o tavă stropită cu ulei, se toarnă o cană cu apă şi se introduc în cuptorul încins.

Se coc la foc potrivit până ce peştele poate fi pătruns cu dinţii unei furculiţe, se scot şi se păstrează la cald pe un platou. Pastele se fierb în apă cu puţină sare, se clătesc cu apă rece şi se pun într-un bol.

Sucul de roşii se amestecă cu pasta de tomate, spanacul, ardeii graşi tăiaţi felii subţiri, sare, piper şi puţin ulei. Se fierbe 10 minute, se toarnă peste paste şi se amestecă.

Macrou cu paste şi spanac

Macrou cu paste şi spanac

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.