Ciorba de oase de porc cu tarhon
PrinteazaO reteta de ciorba de oase de porc cu tarhon din: oase de porc, morcovi, ceapa, albitura, telina, orez, otet, sare si tarhon.
- 200 g. oase de porc
- 100 g. morcovi
- 40 g. ceapa
- 60 g. albitura
- 60 g. telina
- 30 g. orez
- 10 ml. otet
- sare
- tarhon
Mod de preparare:
Se spala oasele, se sparg si se pun la fiert in apa cu sare. Se spumeaza, apoi se adauga legumele, curatate, spalate si taiate fideluta sau cuburi. Se fierbe totul la foc mic.
Se adauga orezul, fiert separat. Cand a fiert bine, se adauga otetul si tarhonul, taiat mai mare si oparit. Se mai dau 2-3 clocote.
Ciorba de oase de porc cu tarhon
Pofta buna!