Cotlete de porc cu cascaval

Printeaza

Cotlete de porc

Ingrediente:

  • 1 kg cotlete de porc
  • 6 cartofi
  • 1 cutie de ciuperci
  • 100 g caşcaval
  • 1 ceapă
  • 3-4 linguri lapte
  • 1-2 linguri de unt
  • 1 gălbenuş
  • ulei
  • sare
  • piper
  • boia

 

Mod de preparare:

Cotlete de porc cu cascaval: Cureţi cartofii, îi speli şi îi pui la fiert, iar caşcavalul îl dai pe răzătoarea fină. Cotletele de porc le presari cu sare, piper şi boia şi le rumeneşti bine în ulei încins.

Pasezi cartofii, îi amesteci cu laptele, untul şi gălbenuşul ca să obţii un piure nu prea moale şi potriveşti de sare şi piper. Cureţi ceapa, speli şi ciupercile, le tai pe toate mărunt şi le căleşti în puţin ulei. Aşezi cotletele unul lângă altul într-o tavă în care ai pus şi ulei.

Pe fiecare felie de carne pui piure cu ajutorul unui cornet sau şpriţ, pe margine, de jur împrejur, iar în mijloc pui 1-2 linguri de ciuperci cu ceapă. Presari caşcaval ras şi dai totul la cuptor pentru 10 minute.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.