Spanac cu pesmet iute-acrişor

Printeaza

O reteta de spanac cu pesmet iute acrisor din: unt, pesmet, coaja rasa de lamaie, usturoi, ardei iute si spanac.

Ingrediente:Spanac cu pesmet iute-acrişor

  • 25 g unt
  • 100 g de pesmet proaspat
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • 1 ardei iute, taiat fin
  • 500 g de spanac

 

Mod de prepaare:

Se topeşte untul într-o tigaie mare, iar când începe să facă spumă, se adaugă pesmetul, coaja de lămâie, usturoiul şi ardeiul iute. Se lasă până devine rumen şi crocant. Se scoate din tigaie, se asezonează şi se lasă deoparte.

Se pune spanacul în tigaie până se înmoaie, amestecând. Se asezonează şi se serveşte presărat cu pesmet crocant.

Spanac cu pesmet iute-acrişor

Spanac cu pesmet iute-acrişor

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.