Piure de cartofi cu nasturel

Printeaza

O reteta de piure de cartofi cu nasturel din: cartofi, lapte, unt si nasturel.

Ingrediente:Piure de cartofi cu nasturel

  • 650 g cartofi, taiati bucati
  • 100 ml lapte
  • 25 g de unt
  • 170 g nasturel

 

 

Mod de preparare:

Se fierb cartofii intr-o cratita mare cu apa si sare timp de 15 minute sau pana cand devin moi. Se scurg bine, se pun iar in cratita si se mai lasa putin sa se zvante inainte de a-i pasa.

Se imping cartofii intr-o margine a cratiteisi se pun untul si laptele in cealalta parte. Se incalzesc usor, pana se topeste untul, apoi se paseaza cu nasturelul si cartofii se asezoneaza.

Piure de cartofi cu nasturel

Piure de cartofi cu nasturel

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.