Penne puttanesca
PrinteazaO reteta de penne puttanesca din: penne, ulei de masline, fileuri de ansoa, sos de rosii, usturoi, masline, capere, fulgi de chili si patrunjel.
- 200 g penne
- 1 lingura de ulei de masline
- 4 fileuri de ansoa
- 1 borcan sos de rosii
- 3-4 catei de usturoi, taiati marunt
- 1 mana de masline fara samburi
- 1 mana de capere
- 1 varf de lingurita fulgi de chilli (optional)
- patrunjel proaspat, tocat (optional)
Mod de preparare:
Se pun pastele la fiert, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Intr-o tigaie încăpătoare, se încinge uleiul de măsline. Se adaugă fileurile de anşoa, care se vor topi, dar îşi vor lăsa aroma.
Se adaugă sosul de roşii, usturoiul, măslinele, caperele, fulgii de chilii şi se lasă la fiert pe foc mediu, câteva minute.Se scurg pastele, se adaugă în tigaie şi se amestecă. Se pot servi presărate cu pătrunjel proaspăt.
Penne puttanesca
Pofta buna!