Legume fripte la grătar
PrinteazaO reteta de legume fripte la gratar din: ardei grasi, rosii, rozmarin, zucchini, ceapa rosie, vinete si cartofi.
- 6 ardei grasi asortati (rosii, galben, verzi)
- 400 g rosii
- 4 fire de rozmarin
- 4 zucchini
- 1 ceapa rosie
- 2 vinete
- 4 cartofi
Mod de preparare:
Se curăţă legumele. Ardeii graşi se taie sferturi pe lung. Roşiile se înfig în fire de rozmarin. Ceapa roşie se taie rondele. Zucchini se taie felii longitudinale. Se taie vinetele felii, pe lung. Se taie rondele cartofii.
Se toarnă ulei într-un castron şi se aşază feliile de legume; se tăvălesc în ulei. Se unge grătarul cu ulei de măsline şi se frig legumele cca 2 min., pe fiecare parte. Se iau de pe grătar, se sărează şi se piperează şi se aşază pe un platou.
Legume fripte la grătar
Pofta buna!
Incoming search terms:
- zucchini la gratar