Tocanita de legume picante
PrinteazaO reteta de tocanita de legume picante din: ulei de masline, ceapa, usturoi, ghimbir, ardei iute, garam masala, turmeric, legume, mazare, supa de legume, iaurt si patrunjel.
- ulei de masline, pentru uns
- 1 ceapa mare, tocata
- 3 catei de usturoi, taiati felii
- 20 g ghimbir, razuit
- 1 ardei iute, tocat
- 2 linguri condiment garam masala
- 1 lingurita turmeric
- 500 g legume asortate, taiate cuburi
- 350 g mazare fina
- 400 ml supa limpede de legume
- 5 linguri iaurt integral
- patrunjel proaspat, tocat
Mod de preparare:
Unge un vas larg cu ulei, adaugă ceapa, usturoiul, ghimbirul, ardeiul iute şi condimentele şi rumeneşte 5 minute. Adaugă legumele, presară sare şi piper şi continuă să prăjeşti 5 minute. Adaugă mazărea şi supa şi fierbe 5-10 minute, până când mazărea se pătrunde. Adaugă iaurtul şi pătrunjelul şi serveşte.
Tocanita de legume picante
Pofta buna!