Tocanita de legume picante

Printeaza

O reteta de tocanita de legume picante din: ulei de masline, ceapa, usturoi, ghimbir, ardei iute, garam masala, turmeric, legume, mazare, supa de legume, iaurt si patrunjel.

Ingrediente:Tocanita de legume picante

  • ulei de masline, pentru uns
  • 1 ceapa mare, tocata
  • 3 catei de usturoi, taiati felii
  • 20 g ghimbir, razuit
  • 1 ardei iute, tocat
  • 2 linguri condiment garam masala
  • 1 lingurita turmeric
  • 500 g legume asortate, taiate cuburi
  • 350 g mazare fina
  • 400 ml supa limpede de legume
  • 5 linguri iaurt integral
  • patrunjel proaspat, tocat

 

Mod de preparare:

Unge un vas larg cu ulei, adaugă ceapa, usturoiul, ghimbirul, ardeiul iute şi condimentele şi rumeneşte 5 minute. Adaugă legumele, presară sare şi piper şi continuă să prăjeşti 5 minute. Adaugă mazărea şi supa şi fierbe 5-10 minute, până când mazărea se pătrunde. Adaugă iaurtul şi pătrunjelul şi serveşte.

Tocanita de legume picante

Tocanita de legume picante


Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.