Medalion in bacon
PrinteazaO reteta de medalion in bacon din: muschi de vitel, bacon, rozmarin, boabe de mustar macinate, unt, hrean, sare si piper.
- 700 g muschi de vitel
- 200 g bacon (taiat in felii subtiri)
- 2 fire de rozmarin
- 1 lingurita rasa boabe de mustar macinate
- 50 g unt
- 1 lingura hrean proaspat ras
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi muşchiul de pieliţe şi tendoane, spălaţi-l, scurgeţi-l bine de apă şi tăiaţi-l în felii de circa 3 cm grosime. Amestecaţi untul cu boabele de muştar măcinate, rozmarinul tocat cât mai mărunt, hreanul ras pe răzătoarea mică şi un praf de piper.
Omogenizaţi bine şi cu acest amestec ungeţi feliile de carne. Rulaţi fiecare felie de carne în bacon şi legaţi cu ată alimentară. Puneţi carnea astfel pregătită pe un grătar bine încins şi frigeţi-o la foc iute câte 5-6 minute pe fiecare parte. Serviţi medalioanele imediat ce le-aţi luat de pe grăiar, cu o garnitură la alegere.
Medalion in bacon
Pofta buna!