Ştrudel umplut cu cartofi

Printeaza

Ştrudel umplut cu cartofi din: margarina, smantana, faina, cartofi fierti, ceapa, ulei, galbenus, sare, piper.

 

Ingrediente:Ştrudel umplut cu cartofi

  • 100 g margarină
  • 150 g smântână
  • 2 pahare făină

Pentru umplutură ai nevoie de:

  • 500 g cartofi fierţi
  • 1 ceapă
  • 1 lingură ulei
  • 1 gălbenuş
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare pentru aluat:

Faci un aluat din toate ingredientele şi îl dai la rece câteva ore.

In acest timp prepari umplutura astfel:

Pasezi cartofii, îi amesteci bine cu ceapa călită în ulei, cu găl­benuşul, sarea şi piperul.

Când coca s-a răcit bine, întinzi o foaie dreptunghiu­lară, pui compoziţia la o margine şi rulezi ştrudelul.

Apoi tai ştrudelul în bucăţi potrivite pe care le aşezi una lângă alta pe o tavă unsă şi le dai la cuptor.

Sunt gata când se rumenesc.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Strudel picant umplut cu cartofi

Strudel picant umplut cu cartofi

Strudel picant umplut cu cartofi Ingrediente: 200 g faina 4 oua 30 g ulei 400 g cartofi sare patrunjel tocat 4 linguri smantana 150 g ciuperci din conserve 100 g telemea de vaci rasa 3-4 catei usturoi piper condimente   Mod de preparare: Faina, 2 oua, sare, ulei si 100 ml apa calduta se framanta, […]

 

Strudel cu peste

Strudel cu peste

Strudel cu peste din: cartofi, ulei, file de peste, vin, smantana, unt, patrunjel, usturoi, foi de placinta. Ingrediente: 400 g cartofi, curăţaţi de coajă 2 linguri cu ulei de măsline 1 căţel de usturoi, tăiat mărunt 500 g file de peşte alb, fiert, mărunţit 60 ml vin alb sec 60 ml smântână grasă pentru gătit […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.