Sandviş cu friptură si sos de brânza

Printeaza

O reteta de sandivs cu friptura si sos de branza din: muschi de vita, ulei, paine, salata rucola, branza cu mucegai, otet de vin alb si smantana.

Ingrediente:Sandviş cu friptură si sos de brânza

  • 300 g muschi de vita, taiat felii de circa 2 cm, la temperatura camerei
  • 1 lingura ulei
  • 4 felii de paine crocanta sau ciabatta
  • 2 maine de salata rucola

pentru sos:

  • 50 g branza cu mucegai
  • 2 linguri otet de vin alb
  • 2 linguri smantana

 

Mod de preparare:

Incinge un vas neaderent, unge carnea cu ulei şi presară piper. Prăjeşte friptura la temperatura maximă, 2 minute pe fiecare parte sau 3 minute dacă doreşti o friptura bine pătrunsă. Păstrează deoparte, într-un vas acoperit cu folie, 5 minute.

Intre timp, prepară sosul: zdrobeşte brânza, adaugă oţetul şi smântână şi amesteca până când obţii o pasta omogena. Adaugă 1 lingură apă rece şi amesteca pentru a dilua amestecul.

Rumeneşte uşor pâinea şi aşază câte o felie pe fiecare farfurie de servit şi presară frunze de salată. Taie friptura fâşii subţiri şi aşază pe pâine; stropeşte cu sos, acoperă cu altă felie de pâine şi serveşte.

Sandviş cu friptură si sos de brânza

Sandviş cu friptură si sos de brânza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.