Roşii la cuptor cu usturoi

Printeaza

O reteta de rosii la cuptor cu usturoi din: rosii, usturoi, ulei de masline extravirgin si sare.

Ingrediente:Roşii la cuptor cu usturoi

  • 1 kilogram de roşii de dimensiuni mai mici
  • 4 căţei de usturoi
  • 2 linguri de ulei de măsline extravirgin
  • sare după gust

 

Mod de preparare:

Fă o mică tăietură în fiecare roşie şi introdu câte o feliuţă sau două de usturoi. Aşază roşiile pe o tavă acoperită cu hârtie de copt. Stropeşte cu ulei de măsline şi presară sare după gust.

Pune-le la cuptorul încis şi lasă-le timp de 20 de minute, până ce sunt uşor moi. Serveşte-le calde.

Roşii la cuptor cu usturoi

Roşii la cuptor cu usturoi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.