Sufleu cu paste, branza si rosii
PrinteazaO reteta delicioasa de sufleu cu paste, branza si rosii din: rosii, spanac, sare, penne, smantana, supa, piper, branza, si mozzarella
- 4 roşii
- 250 g spanac
- Sare
- 400 g penne
- 300 ml smântână
- 400 ml supă
- piper
- 100 g brânză rasă
- 1 buc. mozarella(125g)
Preparare:
Opăriţi roşiile, îndepărtaţi-le coaja, tăiaţi-le în patru, îndepărtaţi-le seminţele, apoi tăiaţi-le cubuleţe. Pregătiţi spanacul şi înmuiaţi-l în puţină apă fiartă cu sare. 2 încingeţi cuptorul la 200°C.
Amestecaţi într-o formă pastele, spanacul şi roşiile. Turnaţi peste ele smântână şi supa, condimentaţi şi presăraţi apoi brânza rasă. Scurgeţi mozarella, tăiaţi-o felii rotunde şi presăraţi-o de asemenea peste sufleu.
Coaceţi-l circa 40 de minute până când se evaporă apa din ingrediente, iar pastele sunt fierte.
Sufleu cu paste, branza si rosii
Pofta buna!
imi place sa gatesc sufleu la cina
As incerca si eu reteta asta de sufleu de paste. Arata extrem de bine.