Ingheţată de cacao, cu nuci si dulceaţă

Printeaza

O reteta inghetata de cacao, cu nuci si dulceata din: cacao, zahar tos, unt, fructe din dulceata, rahat, miez de nuca si esenta de rom.

Ingrediente:Ingheţată de cacao, cu nuci si dulceaţă

  • 3 linguri de cacao
  • 1 cana zahar tos
  • 1/2 cana apa
  • 250 g unt
  • 2 linguri fructe din dulceata
  • 3 bucati rahat
  • 1 mana miez de nuca
  • 1 fiola esenta rom

 

Mod de preparare:

Intr-un vas aşezat pe foc mic, fierbi apa cu zahărul şi cacaua, până obţii un sirop mai gros. Freci untul spumă şi încorporezi treptat siropul de cacao, fructele din dulceaţă, nucile mărunţite şi esenţa de rom.

Torni compoziţia în cupe şi dai îngheţata la congelator. O aduci la masă decorată cu miez de nucă şi rahat.

Ingheţată de cacao, cu nuci si dulceaţă

Ingheţată de cacao, cu nuci si dulceaţă

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.