Carnati de casa – trandafir

Printeaza

Carnati de casa – trandafir

Ingrediente:Carnati de casa - trandafir

  • 5 kg carne cu grăsime
  • 5-6 căpăţâni de usturoi pisate
  • 1 ceaşcă de cimbru
  • piper boabe sau măcinate
  • ardei iute sau boia de ardei după gust (opţional)
  • sare după gust
  • condi­mente pentru cârnaţi după gust
  • 10 m de maţe

 

Mod de preparare:

Fixezi maşina de tocat, toci carnea, o amesteci cu toate ingredientele şi faci cârnaţii după preferinţă, mai groşi sau mai subţiri, îi suceşti sau îi laşi liberi şi îi pui la uscat 2-3 zile sau îi dai la rece, sau îi pui la afumătoare, sau nu.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Stiu ca nu sunt sanatosi carnatii astia, dar imi plac la nebunie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.