Mazăre cu mere şi ghimbir

Printeaza

O reteta de mazare cu mere si ghimbir din: ulei de masline, ghimbir, usturoi, mazare si mere rosii.

Ingrediente:Mazăre cu mere şi ghimbir

  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 linguri ghimbir proaspat taiat in fasii
  • 3 catei de usturoi tocati fin
  • 450 g mazare mangetout, curatata de ate
  • 2 mere rosii de desert mai tari necuratate de coaja si taiate in felii

 

Mod de preparare:

Se incinge uleiul intr-o tigaie mare teflonata, la foc mic. Se adauga ghimbirul si usturoiul si se calesc aproximativ 2 minute. Se adauga mazarea mangetout si merele si se caleste totul amestecand des aproximativ 7 minute sau pana cand mazarea s-a inmuiat putin. Se serveste calda.

Mazăre cu mere şi ghimbir

Mazăre cu mere şi ghimbir

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.