Ardei iuţi umpluţi

Printeaza

O reteta de ardei iuti umpluti din: ardei iuti, fileuri de ansoa, usturoi, ton in ulei, capere, ulei de masline, oregano, sare, piper si otet.

Ingrediente:Ardei iuţi umpluţi

  • 12 ardei iuti rosii, rotunzi (proaspeti)
  • 5 fileuri de ansoa in ulei (conserva)
  • 1 catel de usturoi
  • 180 g ton in ulei (conserva)
  • 5-6 capere desarate
  • 200 ml ulei de masline extravirgin
  • oregano
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • otet

 

Mod de preparare:

Pune-ţi mănuşi chirurgicale şi curăţă ardeii iuţi de cotoa­re şi de seminţe. Incălzeşte într-o cratiţă apă amestecată cu oţet şi cu pu­ţină sare, pune ardeii şi fierbe-i circa 5 minute (nu trebuie să se înmoaie prea tare); scoate-i, scurge-i şi pune-i într-un vas cu apă cu gheaţă.

Pune în vasul blenderului tonul, caperele, fileurile de anşoa, usturoiul, puţin oregano şi pătrunjel şi mixează-le bine. Potriveşte gustul de sare şi piper şi umple ardeii cu această compoziţie.

Aşază-i într-un borcan, acoperă-i cu ulei şi închide bor­canul, apoi sterilizează conserva fierbând borcanul într-un vas cu apă timp de 30 de minute. Lasă-l să se răcească în apa în care a fiert. Lasă ardeii să se marineze 2 săptămâni înainte de a-i consuma. Poţi folosi uleiul din conservă pentru condimentarea pastelor uscate.

Ardei iuţi umpluţi

Ardei iuţi umpluţi

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • ardei iuti umpluti cu branza la borcan
  • ardei iuti umpluti cu branza

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.