Ciorbă de lobodă

Printeaza

O reteta delicioasa de ciorba de loboda din: ceapa, morcov, telina, ulei, loboda, orez, oua, otet, tarhon, patrunjel, sare, piper si faina.

Ingrediente:Ciorbă de lobodă

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 4 linguri ulei
  • 8 legaturi loboda
  • 2 linguri orez
  • 3 oua
  • 2 linguri otet
  • 1 legatura tarhon
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • faina

 

Mod de preparare:

Cureţi rădăcinoasele şi verdeaţa, le speli, le toci, iar ceapa o înăbuşi în ulei şi puţină apă. Stingi apoi cu apă fierbinte, ada­ugi loboda, ceapa verde şi ore­zul. După ce au fiert, separat, baţi gălbenuşurile cu făina, smântână, sare şi 3 linguri de ciorbă rece.

Fierbi verdeaţa 10 minute, reduci focul şi dregi cior­ba cu amestecul de gălbenuşuri. Condimentezi cu sare şi piper, torni oţet, presari tarhon şi pă­trunjel tocat.

Ciorbă de lobodă

Ciorbă de lobodă

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.