Portofele din piept de pui cu sos de mango

Printeaza

O reteta de Portofele din piept de pui cu sos de mango din: piept de pui, branza camembert, ulei, sare, piper, mustar, mango, rosie, ardei iute si marmelada de caise.

Ingrediente:Portofele din piept de pui cu sos de mango

  • 4 bucati piept de pui (de circa 150 g fiecare)
  • 200 g branza tip Camembert
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 2 linguri mustar tip Dijon
  • 1 mango mic
  • 1 rosie
  • 1 ardei iute rosu
  • 4 linguri marmelada de caise

 

Mod de preparare:

Speli bucăţile de piept de pui şi îi tai câte un buzunar fiecăruia, lei 2 linguri de ulei şi le amesteci cu sare, piper şi muştar. Ungi fiecare piept în interior cu o parte din sos şi îl mai dai cu sare şi piper.

Tai brânza în 12 bucăţi, iar roşia în 4 bucăţi. în interiorul portofelului introduci mai întâi câte 3 bucăţi de brânză şi 1 bucată de roşie, închizi portofelele cu scobitori sau cu ace speciale, lei restul de sos şi ungi portofelele pe deasu­pra. După ce le-am lăsat să se odihnească circa 10-15 minute, le prăjeşti pe ambele părţi în uleiul rămas, lei mango, îl cureţi şi fl tai în cuburi.

Desfaci ardeiul de pe cotor, cureţi seminţele şi îl tai mă­runt. Pui ardeiul peste mango şi le mărunţeşti împreună în blender. Adaugi marmelada acestui sos şi potriveşti gustul de sare şi piper. Fiecare piept îl tai în jumătate şi îl serveşti cu sosul mango, fie sim­plu, fie cu garnitură de orez.

Portofele din piept de pui cu sos de mango

Portofele din piept de pui cu sos de mango

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.