Slush din ananas şi fructe de pădure
PrinteazaO reteta de slush din ananas si fructe de padure din: gheata, capsuni, ananas, suc de ananas, lapte praf degresat, zahar vanilat si menta.
- 8 cuburi de gheata
- 250 g capsuni curatate, congelate
- 250 g bucati de ananas proaspat sau congelat
- 120 ml suc de ananas
- 2 linguri lapte praf degresat
- 1 lingura zahar vanilat sau zahar tos, sau dupa gust
- fire de menta proaspata, pentru ornat (optional)
Mod de preparare:
Se pun cuburile de gheata intr-un robot de bucatarie si se proceseaza pana ce sunt sfaramate fin de tot. Ca alternativa, se pot zdrobi intr-o punga de congelator, cu un rulou, si abia apoi puse in procesor.
Se adauga capsunile, bucatile de ananas, sucul de ananas si laptele praf si se proceseaza pana ce mixtura este destul de omogena, dar mai sunt inca vizibile bucatele mici de fruct sau de gheata.
Se gusta si se indulceste cu zahar, daca este necesar.(Cantitatea de zahar necesara depinde de dulceata fructelor.) Se proceseaza din nou, rapid. Se toarna slush-ul in pahare inalte, se orneaza fiecare pahar cu un fir de menta-ananas, daca se doreste, si se serveste cu lingurite cu coada lunga.
Slush din ananas şi fructe de pădure
Pofta buna!