Mâncare de Ceapă Caramelizată cu Brânză de Capră din: ceapa, ulei de masline, zahar brun, branza de capra, sare, piper, smantana. Această rețetă adaugă o notă sofisticată la clasicul preparat de ceapă caramelizată, prin incorporarea brânzei de capră. Gustul dulce al cepei caramelizate se îmbină perfect cu savoarea și cremozitatea brânzei de capră. Ingrediente: 6-8 […]
Salată cu parmezan şi prosciutto
PrinteazaSalata cu parmezan si prosciutto din: salata verde, castraveti, rosii cherry, parmezan, prosciutto, unt, marar, paine, usturoi si ulei de masline.
Ingrediente:
- câteva frunze de salată verde
- 2 castraveţi
- 3-4 roşii cherry
- 75 g parmezan
- 50 g prosciutto
- 1 lingură cu unt
- 2 fire de mărar
- 3 felii de pâine
- 1 căţel de usturoi
- 3 linguri cu ulei de măsline
Mod de preparare:
Spală bine roşiile, castraveţii şi frunzele de salată. Lasă-le să se zvânte, aşază salata într-o farfurie mai adâncă sau într-un bol.
Adaugă fâşii de prosciutto, parmezan şi roşiile j tăiate în sferturi şi castraveţii în felii.
Separat, freacă untul cu usturoiul zdrobit şi verdeaţa tocată cât mai fin.
Unge feliile de pâine cu untul aromat, taie-leîn cubuleţe şi rumeneşte-leîn cuptor. Stropeşte salata cu ulei de măsline şi serveşte-o cu crutoanele de pâine.
Pentru un plus de savoare, adaugâ-câţiva germeni de grâu.
Salată cu parmezan şi prosciutto
Pofta buna!
Cheesecake Vegan cu Zmeură din: nuci, curmale, sare, caju, lapte de cocos, sirop de artar, suc de lamaie, extract de vanilie, zmeura. Descoperiți magia deserturilor vegane cu această rețetă excepțională de Cheesecake Vegan cu Zmeură. Perfect pentru cei care urmează un stil de viață vegan sau pentru cei care doresc să încerce ceva nou și […]