Cartofi cu mozarella
PrinteazaO reteta de cartofi cu mozzarella din: cartofi, mozzarella, sare grunjoasa, unt, patrunjel, nucsoara, usturoi si frunze de menta.
- un kg cartofi noi
- 250 g mozzarella
- sare grunjoasă
- smântână dulce
- 50 g unt
- o legătură pătrunjel proaspăt
- un praf nucşoară
- 4-5 căţei usturoi
- 3-4 frunze mentă
Mod de preparare:
Se spală cartofii noi şi se pun să fiarbă în apă cu sare într-o cratiţă mai mare. Se pun şi 4-5 căţei de usturoi cu coajă. Separat, se pregăteşte un sos din untul moale, nucşoară, smântână dulce şi mozzarella rasă. Se amestecă toate ingredientele şi se lasă la rece.
După ce au fiert cartofii, se scot, se scurg de apă şi se taie jumătăţi. Se aşază în tavă pe hârtie tapetată. Se toarnă sosul preparat pe deasupra şi se dau la cuptor să se rumenească. Se adlaugă la servire pătrunjel proaspăt tocat mărunt.
Cartofi cu mozarella
Pofta buna!
Incoming search terms:
- cartofi cu mozzarella la cuptor
- cartofi cu mozzarella