Briose cu fructe

Printeaza

Briose cu fructe din: oua, sare, unt, zahar, faina, praf de copt, banane, capsuni, peltea de gutui si zahar pudra.

Ingrediente:

  • 3 ouă
  • 1 praf de sare
  • 100 g unt
  • 125 g zahăr
  • 250 g făină
  • 1/2 plic praf de copt
  • 2 banane
  • 100 g căpşuni
  • 3 linguriţe peltea de gutui
  • 3 linguriţe zahăr pudră

 

Mod de preparare:

Briose cu fructe: încinge cuptorul la 180 °C. Se separă ouăle. Albuşurile se bat cu sarea. Untul se bate cu zahăr şi se înglobează gălbenuşurile, urmate de făina amestecată cu praful de copt.

decojesc bananele, se pasează şi se încorporează în aluat, urmate de albuşurile bătute.

aşază compoziţia în 12 forme de brioşe unse şi tapetate cu făină; se coc 25 min. Spre finalul timpului de coacere, se acoperă cu hârtie de copt. Se scot din cuptor şi se lasă să se răcească.

pudrează brioşele cu zahăr; se topeşte pelteaua şi se aşază pe fiecare brioşă câte o linguriţă. Se decorează brioşele cu felii de căpşuni.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.