Cocktail de ceai

Printeaza

Cocktail de ceai din: litchi, vermut alb, ceai negru, candel si suc de portocale.

Ingrediente:

  • 1 cutie mica de loquat sau litchi
  • 1/8 l vermut alb
  • 1/2 l apa
  • 5 lingurite de ceai negru sau 3-4 plicuri
  • 50 g candel
  • 1/4 suc de portocale

 

Mod de preparare:

Lasam sa se scurga loquat-ul sau litchi-ul intr-o strecuratoare si retinem zeama de fructe si lasam aproximativ 6 ore. Fierbem ceaiul si candelul 5 minute.

Turnam peste fructe ceaiul rece, sucul de portocale si loquat-ul sau litchiu-ul, mixam totul si in final impartim in pahare.

 

 

Savurati!

 

 

Cocktail Sangria alb cu portocale si mar verde

Cocktail Sangria alb cu portocale si mar verde din: vin alb sec, lichior de portocale, apă plată, zahăr tos, lămâie, măr verde, portocale, castraveţi, mentă. Ingrediente: 1 sticlă vin alb sec 1/4 cană lichior de portocale 1/4 cană apă plată 1/4 cană zahăr tos 1 lămâie 1 măr verde 2-3 portocale 2 castraveţi frunze mentă     Mod de preparare: Speli bine castraveţii şi-i […]

Cocktail de pepene cu rom alb si menta

Cocktail de pepene cu rom alb si menta din: apă plată, zahar tos, pepene verde, suc de lamaie, rom alb, gheata, frunze mentă. Ingrediente: 1/4 cană apă plată 1/4 cană zahăr tos 1/2 pepene verde sucul de la 1 lămâie 200 ml rom alb gheaţă frunze mentă (pentru decor)         Mod de preparare: Intr-o cratiţă mică, […]

Cocktail cu capsuni, rom si lamaie

Cocktail cu capsuni, rom si lamaie din: capsuni, suc de lamaie, rom, zahar, ghetata, menta. Ingrediente: 500 g capsuni 2 linguri suc de lamaie 1 cana rom 4-5 linguri zahar ghetata pisata frunze de menta       Mod de preparare: Speli bine căpşunile, păs­trând câteva pentru decor, şi le amesteci cu zahărul şi cu […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.