Supă cremă de spanac

Printeaza

O reteta de Supă cremă de spanac din: spanac, telina, morcov, cartofi, smantana, lapte, sare, piper si ulei de masline.

Ingrediente:Supă cremă de spanac

  • 500 g spanac
  • 1 ţelină mică
  • 1 morcov
  • 2 cartofi
  • 200 g smântână
  • 200 – 250 ml lapte
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Se fierbe spanacul în apa cu sare şi se pune la scurs. Separat, se fierbe ţelina, morcovul şi cartofii (cuburi). Se scurg, se se pun împreună cu spanacul într-un bol şi se blenduiesc, adăugându-se, treptat, şi laptele. Se mai adaugă ulei de măsline şi smântână, după gust.

Supă cremă de spanac

Supă cremă de spanac

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.