Supă simplă de spanac

Printeaza

Supă simplă de spanac

Ingrediente:Supă simplă de spanac

  • 750 g frunze de spanac
  • 1 ceapă
  • 2 căţei de usturoi
  • 6 linguri ulei
  • 1 l apă caldă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli spanacul şi-l pui la fiert în apă cu sare timp de 3 minute. Il strecori şi-l tai mărunt. Ceapa şi usturoiul tă­iate mărunt le căleşti în ulei.

Peste ele pui spanacul, îl căleşti puţin şi adaugi zeama în care a fiert spanacul (evident, nu toată, cât să iasă o supă potrivt de deasă), sarea (dacă mai e nevoie), piperul şi o mai laşi pe foc mic încă 10 minute.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.