Bors cu verdeturi

Printeaza

O reteta de bors cu verdeturi din: spanac, loboda, morcov, patrunjel, telina, ceapa, ulei, ardie grasi, cartofi, rosii, bors, leustean, sare si piper.

Ingrediente:Bors cu verdeturi

  • 600 g spanac, loboda
  • 1 morcov mare
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 telina mica
  • 2 cepe
  • 50 ml ulei
  • 2 ardei grasi
  • 2 catofi
  • 4 rosii
  • 1 l bors
  • 1 legatura leustean
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spălaţi spanacul şi rupeţi-l în fâşii sau tocaţi-l mărunt. Puneţi-l la fiert în 3 l apă cu 1 linguriţă sare. Luaţi spuma, după ce începe să fiarbă, apoi puneţi legumele curăţate, spă­late şi tăiate în cubuleţe. Lăsaţi să fiarbă la foc mic. La final, adăugaţi borşul fiert separat, verdeata tocata marunt si potriviti de sare si piper. Se poate garnisi si cu oua fierte.

Bors cu verdeturi

Bors cu verdeturi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.