Bors cu verdeturi
PrinteazaO reteta de bors cu verdeturi din: spanac, loboda, morcov, patrunjel, telina, ceapa, ulei, ardie grasi, cartofi, rosii, bors, leustean, sare si piper.
- 600 g spanac, loboda
- 1 morcov mare
- 1 radacina de patrunjel
- 1 telina mica
- 2 cepe
- 50 ml ulei
- 2 ardei grasi
- 2 catofi
- 4 rosii
- 1 l bors
- 1 legatura leustean
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spălaţi spanacul şi rupeţi-l în fâşii sau tocaţi-l mărunt. Puneţi-l la fiert în 3 l apă cu 1 linguriţă sare. Luaţi spuma, după ce începe să fiarbă, apoi puneţi legumele curăţate, spălate şi tăiate în cubuleţe. Lăsaţi să fiarbă la foc mic. La final, adăugaţi borşul fiert separat, verdeata tocata marunt si potriviti de sare si piper. Se poate garnisi si cu oua fierte.
Bors cu verdeturi
Pofta buna!