Desert

Printeaza

O reteta de desert din: capsune, nuci, hrisca, miere, crema de branza mascarpone, scortisoara si frunze de menta.

Ingrediente:Desert

  • 400 g capsune sau coacaze
  • 50 g nuci pisate
  • 100 g hrisca
  • 2 linguri miere
  • 200 g crema de branza mascarpone
  • 1 lingurita scortisoara
  • frunze de menta

 

Mod de preparare:

Spalati hrisca in mai multe ape si puneti-o la inmuiat, acoperita cu apa, pana a doua zi. Scurgeti-o de apa si pisati-o cu un ciocan de snitele sau intr-un mojar. pregatiti 4 cupe sau pahare de sticle.

Asezati in straturi alternative si ingredientele: un strat de hrisca, amestecat cu miere si scortisoara, al doilea strat cu crema de banza si al treilea cu fructe taiate in cubulete. Repetati straturile inca o data.

Deasupra presarati nuci pisate si ornati cu frunze de menta.

Desert

Desert

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.