Varză nouă cu carnati
PrinteazaO reteta de varza noua cu carnati din: varza, kaiser, carnati, rosii, ulei, sare si verdeata.
- 2 verze noi medii
- 200 g kaiser afumat
- 4-5 carnati semiafumati
- 5 rosii
- ulei
- sare
- verdeata
Mod de preparare:
Tai kaiserul în fâşii şi carnaţii în bucăţi mai mari. Căleşti uşor în tigaie cu puţin ulei. Toci varza în fâşii mari şi o căleşti în ulei, adăugând din când în când apă să nu se lipească. Adaugi sare şi, când toată varza s-a înmuiat bine, adaugi afumătura. Adaugi apoi roşiile tăiate cubuleţe. Mai laşi pe foc până sa întrepătrund bine ingredientele.
Adaugi verdeaţa (mărar, pătrunjel) la final. Poţi servi varza rece sau caldă, alături de ardei iute. Pentru îmbunătăţirea gustului, când mâncarea este aproape fiartă, poţi adăuga o linguriţă cu chimen.
Varză nouă cu carnati
Pofta buna!