Crochete din caş
PrinteazaCrochete din caş
- 200 g caş
- 150 g unt
- 200 g făină
- 2 gălbenuşuri
- sare
- 100 g caşcaval
- 1 albuş
Mod de preparare:
Din ingrediente, mai puţin caşcavalul, frămânţi bine un aluat. După 20 de minute de frământat vârtos, întinzi o foaie, o împătureşti în trei, apoi o dai la rece, la frigider, pentru 10 minute. După ce faci de trei ori această operaţie, ungi foaia cu albuş de ou, apoi presari caşcavalul dat pe râzătoare.
Din această foaie tai beţişoare lungi de 10 cm, le pui pe o tavă bine unsă, apoi le dai la cuptor, la foc potrivit. Gustul crochetelor va fi complet şi deosebit dacă, atunci când le serveşti, le pui lângă o salată de sezon.
Crochete din caş
Pofta buna!