Sufleu cu branză

Printeaza

Sufleu cu branză

Ingrediente:Sufleu cu branză

  • 50 g de unt
  • 50 g de făină
  • 500 ml lapte
  • 150 g de caşcaval sau orice fel de brânză care se poate rade
  • 5- 6 ouă
  • piper
  • unt pentru uns forma

 

Mod de preparare:

Pui untul la topit, apoi adaugi făina şi amesteci până se încinge bine fără să se rumenească.

Stingi cu lapte călduţ, potriveşti de sare şi piper şi după ce ai luat sosul de pe foc, adaugi o parte din brânza rasă.

Laşi sosul să se răcească pui şi restul de brânză rasă, apoi găl­benuşurile şi albuşurile bătute spumă.

Amesteci cu o lingură de lemn, de sus în jos ca să se încorporeze albuşurile în compoziţie.

Pui sufleul imediat într-o formă unsă cu unt şi-l dai la cup­tor, la foc potrivit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.