Pungute cu branza de vaci

Printeaza

O reteta de pungute cu branza de vaci din: cascaval, branza de vaci, maioneza, usturoi, verdeata si sare.

Ingrediente:Pungute cu branza de vaci

  • 3oo g cascaval
  • 200 g branza de vaci
  • 4 linguri maioneza
  • 2-3 catei de usturoi
  • verdeata
  • sare

 

Mod de preparare:

într-un castron amesteci brân­za de vaci bine scursă, cu usturoiul pisat, verdeaţa tăia­tă mărunt, maioneza şi sare. Aceasta va fi umplutura. Pui caşcavalul într-o pungă şi îl scufunzi în apă clocotită. îl laşi până se înmoaie bine. Pe o fo­lie alimentară, întinzi cercuri cu diametrul de 12 cm.

Pui câte o lingură din umplutiîră în mij­loc, rulezi cu ajutorul foliei sub formă de pungă şi legi cu fâşii subţiri din caşcaval si mozzarella, confecţionate în momen­tul în care caşcavalul sau moz- zarella sunt moi.

Pungute cu branza de vaci

Pungute cu branza de vaci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.