Calcan cu Sos de Mango și Ardei Iute. Perfect pentru o cină specială, acest fel de mâncare combină delicatețea peștelui cu dulceața mango-ului și picantul ardeiului iute, oferind o experiență culinară de neuitat. Calcanul este un pește plat cunoscut pentru carnea sa albă, delicată și cu un gust ușor dulceag. Este foarte apreciat în bucătăriile […]
Carnati de casa pe pat de fasole
PrinteazaCarnati de casa pe pat de fasole din: carnati de casa, fasole, morcovi, ardei capia, ceapa rosie, usturoi, rosii si marar.
Ingrediente:
- 8 carnati de casa
- 400 g fasole alba cu bob mare
- 4 morcovi
- 2 ardei capia
- 2 cepe rosii
- 4-6 catei usturoi
- 4 rosii mari
- 1-2 legatura marar
Mod de preparare:
Pune fasolea să fiarbă. Separat, se curăţă ceapa şi usturoiul şi se toacă mărunt. Se călesc în ulei şi se adaugă ardeii şi morcovii tăiaţi mărunt. Se adaugă apă puţin câte puţin, până fierb bine.
Spală roşiile, se opăresc şi se decojesc. Se pasează cu blenderul. Pasta de roşii obţinută se toarnă în tigaia cu legumele fierte.
Adaugă fasolea şi se condimentează cu sare şi piper. Se rumenesc cârnaţii pe grătar şi se servesc cu mâncarea de fasole. Ornează cu mărar tocat mărunt.
Carnati de casa pe pat de fasole
Pofta buna!
Calcan cu Sos de Mango și Ardei Iute