Legume cu sos de muştar

Printeaza

O reteta de legume cu sos de mustar din: miere, mustar cu boabe, cimbru, porumb, conopida, broccoli, morcovi si unt. Mierea este un excelent ingredient în reţetele de sosuri, mai ales în combina¬ţie cu muştarul. Dă un gust minunat legumelor şi este foarte sănătoasă. Foloseşte miere lichidă, nu zaharisită.

Ingrediente:Legume cu sos de muştar

  • 2 linguri miere
  • 3 linguri mustar cu boabe
  • 1 lingurita de cimbru uscat
  • 200 g porumb boabe, din conserva
  • 200 g conopida, rupa in buchetele mici
  • broccoli
  • morcovi
  • 20 g unt

 

Mod de preparare:

Intr-un bol, ames­tecă mierea, muştarul şi cimbrul. Separat, fierbe legumele 3 min, în apă clocotită. Scurge-le bine şi pu- ne-le înapoi în oala în care au fiert.

Toarnă peste ele amestecul de mie­re şi muştar, încorporează untul şi asezonează cu sare şi piper.

Legume cu sos de muştar

Legume cu sos de muştar

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.