Garnitură cu mazăre si fasole verde
PrinteazaO reteta de garnitura cu mazare si fasole verde din: bacon, ceapa, frunza de dafin, vin alb, supa din concentrat de legume, mazare, fasole verde si salata verde.
- 125 g bacon, taiat fasii
- 1 ceapa, tocata marunt
- 1 frunza de dafin
- 200 ml vin alb
- 100 ml supa din concentrat de legume
- 200 g mazare
- 200 g fasole verde
- 1 legatura de salata verde
Mod de preparare:
Intr-o tigaie, prăjeşte baconul la foc potrivit, până devine crocant. Adaugă ceapa tocată şi frunzele de dafin şi căleşte-le la foc mic, până se înmoaie. Adaugă vinul şi concentratul de legume, măreşte flacăra, lasă să dea în clocot şi fierbe timp de două minute.
Adaugă fasolea verde, căleşte-o două minute, apoi pune mazărea şi fierbe încă 3 minute. închide focul şi încorporează frunzele de salată chiar înainte de servire.
Garnitură cu mazăre si fasole verde
Pofta buna!