Rulouri de pui cu branzeturi
PrinteazaO reteta de rulouri de pui cu branzeturi din: piept de pui, telemea de oaie, cascaval afumat, ou, spanac, ulei, sare si piper.
- 2 bucati piept de pui
- 150 g telemea de oaie
- 200 g cascaval afumat
- 1 ou
- 400 g spanac
- 50 ml ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curata pieptul de pui, spalati-l, scurgeti-l bine de apa si stergeti-l cu un servet de bucatarie. Taiati-l apoi astfel incat sa obtineti 2 foi mari de carne. Presarati-le cu sare si piper, bagati-le in punga de plastic si bateti-le cu ciocanul de snitele pana cand se intind si se subtiaza putin.
Curatati spanacul, spalati-l si opariti-l, apoi scurgeti-l de apa. Sfaramati telemeaua cu furculita si radeti cascavalul pe razatoarea mare, dupa care amestecatii-le cu oul. Intindeti pe foile de carne amestecul de branzeturi si ou, deasupra puneti spanac oparit, presarati cu sare si piper, dupa gust si rulati-le, prinzandu-le cu scobitori.
Puneti-le intr-o tava, pe hartie de copt. Ungeti-le cu ulei si tineti tava in cuptorul incins, la foc potrivit, circa 45 de minute. Dupa ce le-ati scos din cuptor, lasati-le 10 minute, apoi taiati-le in felii de circa 2 cm grosime si serviti-le cu salata verde.
Rulouri de pui cu branzeturi
Pofta buna!