Gnocchi la cuptor

Printeaza

Gnocchi la cuptor

Gnocchi la cuptor

Ingrediente:

  • sare
  • 250 g mălai grişat
  • 2 cepe
  • 1 căţel de usturoi
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 500 g roşii coapte
  • piper
  • 1 lingură busuioc tocat
  • 150 g parmezan ras
  • 50 g unt

Preparare:

Fierbeţi circa 1,25 l apă cu 1 lingură sare. Turnaţi mălaiul şi lăsaţi-l 40-45 de minute să se umfle. Tocaţi ceapa şi usturoiul, apoi căliţi-le în ulei. Opăriţi roşiile, îndepărtaţi-le coaja, seminţele, apoi tăiaţi-le cubuleţe.

Adăugaţi-le peste ceapa şi usturoiul din tigaie împreună cu sarea, piperul şi bu¬suiocul, apoi lăsaţi totul circa 3 minute să fiarbă. Incingeţi cuptorul la 200°C.

Cu o lingură, formaţi găluşte din mălaiul grişat şi aşezaţi-le în formă. Turnaţi peste ele sosul de roşii, brânza, untul, apoi coaceţi totul 25-30 de minute.

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • gnocchi la cuptor

1 comentariu

  1. Nu prea obisnuiesc sa mananc gnocchi, dar o sa incerc reteta asta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.