Gnocchi la cuptor
PrinteazaGnocchi la cuptor
Ingrediente:
- sare
- 250 g mălai grişat
- 2 cepe
- 1 căţel de usturoi
- 4 linguri ulei de măsline
- 500 g roşii coapte
- piper
- 1 lingură busuioc tocat
- 150 g parmezan ras
- 50 g unt
Preparare:
Fierbeţi circa 1,25 l apă cu 1 lingură sare. Turnaţi mălaiul şi lăsaţi-l 40-45 de minute să se umfle. Tocaţi ceapa şi usturoiul, apoi căliţi-le în ulei. Opăriţi roşiile, îndepărtaţi-le coaja, seminţele, apoi tăiaţi-le cubuleţe.
Adăugaţi-le peste ceapa şi usturoiul din tigaie împreună cu sarea, piperul şi bu¬suiocul, apoi lăsaţi totul circa 3 minute să fiarbă. Incingeţi cuptorul la 200°C.
Cu o lingură, formaţi găluşte din mălaiul grişat şi aşezaţi-le în formă. Turnaţi peste ele sosul de roşii, brânza, untul, apoi coaceţi totul 25-30 de minute.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- gnocchi la cuptor
Nu prea obisnuiesc sa mananc gnocchi, dar o sa incerc reteta asta.